ADAPTI’S AL FUTUR:
TRANSFORMI LA INFORMACIÓ EN CONEIXEMENT.

Tant en empreses privades com administracions públiques és necessari invertir en tecnologies modernes i adaptades als nous reptes tecnològics. Les directives Europees dicten les pautes per evitar l'obsolescència tecnològica. Acta Digital ™ és garantia de futur, permetent incorporar nous serveis, propis i de tercers.
Els serveis que mostrem a continuació poden ser contractats de forma separada, i no estan inclosos en l'acord marc de acm-ccdl. Sol·liciti als nostres comercials més informació.
Servei de transcripció multi-idioma

El nostre sistema únic de transcripció automàtica, juntament amb el nostre equip de professionals garanteix la major qualitat en transcripcions de plens del mercat. Amb un índex de fallada inferior al 0,1%

Videoconferència amb Skype Empresarial

Les noves tecnologies permeten utilitzar els sistemes amb múltiples propòsits i funcions inicialment no planificades.

Eines
e-colaboratives

Els nostres sistemes són oberts i permeten al seu departament d'informàtica afegir noves funcionalitats, i integrar-les amb solucions de tercers.

Quadres de comandament per a la corporació

El departament d'informàtica pot desenvolupar quadres de comandament i informes sobre la participació dels partits polítics, l'índex d'execució dels acords, grau de compliment de les obres, i una infinitat d'anàlisi.
Comparteixi amb altres ajuntaments i institucions els seus desenvolupaments.
Requereix adquirir la llicència Acta Digital ™ Server.